HTML

Casanova

Casanova az én gyönyörű Maine coon cicám. Hosszú rábeszélés után bólintott rá a férjem, hogy a kerek születésnapomig kapok egy cicát. (Volt még hátra bő 1 évünk, tehát Sándor nem akart sietni vele.) A "csak menjünk el cicát nézni" műveletből lett Casanova. Amikor bementem a szobába és ő előbukkant szinte első látásra megbabonázott. Kicsi volt szőrös és gyönyörű. Na innentől nem tudtam kimagyarázni hogy ez egy gondosan előkészített csapda. Rábeszélő, tukmáló képességemnek köszönhetően Casi már a miénk (ENYÉM).Ez az oldal róla szól, a bolondos kis mindennapjairól.

Friss topikok

Karácsony

2010.01.16. 13:02 Ancsika1007

Nálunk úgy zajlik a Karácsony,hogy 23.-án este miután a fiúk lefeküdtek akkorn gyorsan titokban állítjuk fel a fát (merthogy azt is a Jézuska hozza)és másnap az ebéd utáni csendes pihenő alatt hozza az ajeszokat.Nem volt ez másképp most. Amikor a fiúk elaludtak Sanyi nagynehezen felvonszolta a fát ami hatalmas volt. Berakta a nappali közrpére és leszedte róla a hálót.

Casi csendben üllt a sarokban, csak figyelt.Aztán amikor a fa kinyilt egy kicsit meglepődött, hogy ez a valami ujszagú nagy dolog most minek van itt. Sanyi látva ezt elkezdte neki mosdani, hogy ez egy cicaevő fa és ne menjen a közelébe.Feldíszítettük annak rendje modja szerint. Rákerültek a mézeskalács díszek, amiknék szépen megkértem Casit, hogy ne egye meg.Az éjszaka nyugusan telt, pedig azt hittem Csai majd felmászik a fára és ott fog rajta lakni, de szerencsére ez neki eszébe sem jutott.

Másnap volt nagy öröm amikor a fiúk felébredtek. Casi is ott nyüzsgött mellettük. Délután amikor megérkezett a család és a fiúk is felkeltek az alvásból elkezdődött a nagy ajándékbontás. Casi beüllt a fa alá és onnan szemlélte az eseményeket. Egyre bátrabb lett és már aktívan részt vett a csomagolások eltüntetésében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meglepő módon nem rémült meg a sok idegen embertől, kiváncsian mindenkihez odament és lemeózta. Csalódottságomra rájött, hogy ami a fán lóg az ehető és játszani is lehet vele, ugyhogy ezt jól ki is használta.

Mindazonáltal amitől féltem, hogy feldönti majd a fát meg elrágja a villógók vezetékeit amik a lakás bármely pontján megtalálhatóak voltak, nos ebből ő semmit nem csinált. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen jól viselte az ünnepeket és a velül együtt járó nyüzsgést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://casanovaelete.blog.hu/api/trackback/id/tr951676696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása