HTML

Casanova

Casanova az én gyönyörű Maine coon cicám. Hosszú rábeszélés után bólintott rá a férjem, hogy a kerek születésnapomig kapok egy cicát. (Volt még hátra bő 1 évünk, tehát Sándor nem akart sietni vele.) A "csak menjünk el cicát nézni" műveletből lett Casanova. Amikor bementem a szobába és ő előbukkant szinte első látásra megbabonázott. Kicsi volt szőrös és gyönyörű. Na innentől nem tudtam kimagyarázni hogy ez egy gondosan előkészített csapda. Rábeszélő, tukmáló képességemnek köszönhetően Casi már a miénk (ENYÉM).Ez az oldal róla szól, a bolondos kis mindennapjairól.

Friss topikok

Mikulás mikulás kedves mikulás

2010.01.14. 18:39 Ancsika1007

Mint minden gyerekes családot, minket is meglátogatott a Mikulás.Mit az a képen is látszik mindenki az ablakban várta, hogy mikor tünik fel az utcában. Persze ebből a mindenkiből Casi sem hiányozhatott:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Mikulás megérkezésekor pedig be kellett zárnom őt a fürdőbe, ugyanis a kis drága szemrebbenés nélkül betámadta a Mikulás botját amin egy aranyos kis csengő és sok logó dísz volt.

Miután azonban elment a vendég kijöhetett, és annak rendje módja szerint lemeózta az összes játékot (dobozt) amit a fiúk kaptak.

 

 A dobozok különösen a gyengéi. De nagyon jól mutatott benne. Elneveztük Interaktív macskának. Viszont nem eladó.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://casanovaelete.blog.hu/api/trackback/id/tr731672664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása